Specialita Pu-Ehr

15. listopadu 2005 v 18:00 | AK
Cinsky caj. Vsude plno chvaly, vsude plno doporuceni tohohle caje. Tak sem ve vinohradskym pavilonu koupila baglik. Doma: otevru pytel a vyvali se smrad. Kristova noho! No nevadi, prej to k Pu-Ehr patri. Tradicnim zpusobem pripravim caj. Par prvnich dousku s odporem na tvari. Naprostej humus. Mam z toho zjezenou snad i hypofyzu. Chutna to jak shit v tekutym stavu. Je me jak Mengelemu v kvetinarstvi. Ne, nedopiju to.
Verte nebo ne, dve hodiny po prvnim salku si delam salek druhy. Sama od sebe. Ten caj je fakt extra. Smrad i nechut. Jo, je dobrej. Pu-Ehr.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 čárlz čárlz | Web | 16. listopadu 2005 v 9:25 | Reagovat

Zkus to šňupat - třeba jsi náhodou narazila na formu, kterou sem šikmovoký pašujou efedrin. Pak teprve uvidíš: CO DOKÁŽE ČAJ !!!

2 james james | E-mail | 14. prosince 2005 v 14:40 | Reagovat

let me see you stripped :)

osobne bych zkusil Le Touareq slazeny. :) dobrota jako swin, nebo rize caj, pred pripravou jemne vosmazit. jak to delal Maty.

3 Muriel Muriel | Web | 14. prosince 2005 v 22:37 | Reagovat

nn, puerh je vybornej, jen to nesmis nechat vystydnout, to pak smrdi jak podestylka z cirkusu:D

4 Martin Martin | E-mail | Web | 31. ledna 2010 v 17:58 | Reagovat

No PuEhr voní a chutná jako podzimní zemitá vůně, kterou můžete v parcích na podzim nebo i na jaře cítit. Na chuť je asi třeba si zvyknout, ale vařím si ho rád dost často. Když je dobrý lisovaný puehr, je to lahudka a obsahem kofeinu spolehlive nahradi ne zase tak zdravou kavu :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama